Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
12:34 am

RUKOMET: Španjolska, Francuska i Švedska još uvijek stopostotne

Piše A.T.

Odigrane su prve utakmice skupina 1 i 2 Svjetskog prvenstva u rukometu.

U skupini 1 je Slovenija svladala Iran 38:21, Francuska je bila bolja od Crne Gore 35:24, dok je u derbi susretu Španjolska slavila protiv Poljske 27:23. Španjolska i Francuska su stopostotne s šest bodova, dok im je za petama puše Slovenija s četiri boda. Slovence čeka još okršaj s Španjolcima, te im za prolaz tu treba pobjeda, te da Španjolska ne pobijedi Francusku da se ne zatvori krug.

U skupini 2 je Švedska svladala Mađarsku 37:28, Island je bio bolji od Zelenortske Republike 40:30, a Portugal i Brazil su odigrali neodlučeno 28:28. Švedska je sa šest bodova praktički jednom nogom već u četvrtfinalu, dok će se za drugo mjesto boriti Island s četiri, Portugal i Brazil s tri boda te Mađarska s dva boda.

 

 

 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)