Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Turizam
10:27 am

VELIKO PRIZNANJE Hrvatska u top tri spa odredišta za 2023. godinu

Piše M.K.

S početkom nove godine mnogi će ljudi planirati svoja putovanja za sljedećih 12 mjeseci. Bilo da tražite sunčanije vrijeme, tradicionalne wellness prakse ili samo izgovor za dulje razdoblje opuštanja, odmor u wellnesu odlična je opcija za 2023. godinu.

Web stranica za online rezervaciju SpaSeekers.com nedavno je podijelila najpopularnije spa destinacije na svijetu na temelju porasta podataka Google pretraživanja. Rezultati otkrivaju sve popularnija mjesta u svijetu za spa odmor – od rajskih džungli do nevjerojatnih prirodnih izvora.

Na prvom mjestu je Kostarika, na drugom Njemačka. Hrvatska se našla na trećem. U prvih pet su još Moldavija i Kambodža.

Hrvatska ima mnogo gradova koji su dugi niz godina specijalizirani za toplice i wellness. S nekoliko prirodnih termalnih i mineralnih izvora, Hrvatska je savršena za one koji žele uživati ​​u prirodnijem lječilišnom izletu.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli HARMONY MASSAGE FOUNDER (@be_and_feel_beautiful_)

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)