Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
10:24 am

Spalletti nakon šokantnog ispadanja iz kupa: Žao mi je, silno sam razočaran

Napoli je šokantno eliminiran u osmini finala talijanskog kupa. Na svom Diego Armando Maradona stadionu su eliminirani od Cremonesea. Nakon 2:2 u 120 minuta, na penale je zadnja ekipa Serie A slavila 5:4 i prošla u četvrtfinale gdje ih čeka Roma.

Gosti su poveli u 18. minuti golom Charlesa Pickela. Napoli je izjednačio golom Juana Jesusa u 33. minuti, a do preokreta su došli tri minute kasnije golom Giovannija Simeonea. Pogodak kojim su gosti izborili produžetke je zabio Felix Afena Gyan u 87. minuti. U produžetcima je Cremonese ostao s desetoricom nakon što je drugi žuti karton dobio Leonardo Sernicola u 100. minuti, ali Napoli u nastavku nije uspio zabiti gol te se otišlo na udarce s bijele točke. Tu su spretniji bili gosti, tragičar za Napoli je bio Stanislav Lobotka koji je promašio vrata.

Rijetko se događa da vodeća ekipa u ligi bude eliminirana od zadnje. Čak deset promjena u odnosu na utakmicu s Juventusom je napravio trener Napolija Luciano Spalletti.

– Žao mi je, nismo uspjeli riješiti utakmicu trećim pogotkom, a imali smo dosta prilika. Promašili smo šanse i u produžetcima s igračem više. Puno smo griješili u izgradnji napada i tako davali prilike protivniku. Silno sam razočaran raspletom. Čestitke Cremoneseu, oni su odigrali dobro – zaključio je trener Napolija Luciano Spalletti.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)