Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
11:24 pm

RUKOMET: Završena je prva faza natjecanja

Danas su odigrane posljednje utakmice prve faze Svjetskog prvenstva u rukometu.

U skupini E je Njemačka svladala Alžir 37:21, dok je Srbija bila bolja od Katra 34:24. Njemačka u iduću fazu natjecanja prenosi četiri boda, Srbija prenosi dva , dok Katar ide dalje bez prenesenih bodova.

U skupini F je Argentina pobijedila Sjevernu Makedoniju 35:26, dok je jedan od favorita natjecanja Norveška teže od očekivanog pobijedila Nizozemsku 27:26. Norveška prenosi četiri voda, Nizozemska dva, dok Argentina nastavlja natjecanje bez prenesenih bodova.

U skupini G je Egipat slavio protiv SAD-a 35:16, dok je Hrvatska bila bolja od Maroka 36:24. Egipat u drugi krug prenosi četiri boda, Hrvatska dva boda, dok SAD ide dalje bez prenesenih bodova.

U skupini H je Danska svladala Tunis 34:21, dok je Bahrein bio bolji od Belgije 30:28. U drugi krug Danska prenosi četiri boda, Bahrein dva boda, dok Belgija ide dalje bez prenesenih bodova. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)