Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
8:48 am

RUKOMET: Portugal iznenadio Mađarsku

Piše A.T.

Završeno je natjecanje u skupinama A, B, C i D Svjetskog prvenstva u rukometu.

U skupini A je Španjolska svladala Iran 35:22, dok je Crna Gora bila bolja od Čilea 35:33. Španjolska u iduću fazu natjecanja prenosi četiri boda, Crna Gora dva boda, dok Iran ne prenosi bodove. 

U skupini B je Poljska pobijedila Saudijsku Arabiju 27:24, dok je Francuska bila bolja od Slovenije 35:31. Francuska je osvojila skupinu, i prenosi sva četiri boda. Slovenci prenose dva boda, dok Poljska ne prenosi bodove.

U skupini C je Švedska svladala Urugvaj 47:12, dok je Brazil bio bolji od Zelenortske Republike 30:28. Švedska u iduću rundu prenosi četiri boda, Brazil dva boda, dok Zelenortska Republika prolazi dalje, ali bez prenesenih bodova.

U skupini D je Island svladao Južnu Koreju 38:25, dok je Portugal bio bolji od Mađarske 27:20. U ovoj skupini se zatvorio krug, pa Island, Portugal i Mađarska prenose po dva boda.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)