Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vjenčanje
10:20 pm

PETA SREĆA Devedesetogodišnji milijarder ponovno ljubi, nakon četvrtog razvoda

Piše M.K.

Manje od šest mjeseci prošlo je otkako se raspao brak Ruperta Murdocha, 91-godišnjeg medijskog mogula i njegove četvrte supruge Jerry Hall. No, Rupert ne gubi vrijeme i već je pronašao novu mlađu partnericu, piše Večernji list.

Riječ je o Ann-Lesley Smith (66) udovici zvijezde country glazbe, Chestera Smitha. Mogul i kapelanica upoznali su se prošle godine, a sada su ih paparazzi uhvatili na plaži. Murdochovo omiljeno mjesto za odmor i opuštanje je upravo plaža, a tamo su ga fotografi često snimali i sa bivšom suprugom Hall.

Smith je inače diplomirala na koledžu 1980. godine, a bila je u prisilnom braku prije no što se udala za glazbenika koji je posjedovao 13 TV postaja u Kaliforniji. Zbog situacije s prvim brakom, okrenula se crkvi zbog čega je postala kapelanica. Suprug Chester, s kojim je izdala i album ‘Captured by Love’ preminuo je u 78. godini.

S druge strane, Jerry Hall je u srpnju prošle godine zbog ‘nepomirljivih razlika’ podnijela zahtjev za rastavu od milijardera Ruperta Murdocha s kojim je u braku bila šest godina. Hall, 66-godišnja bivša manekenka, od 91-godišnjeg je medijskog mogula Murdocha u podnesku sudu u Kaliforniji zatražila novčanu potporu i pokrivanje troškova odvjetnika. Hall je u zahtjevu podnesenom sudu u Los Angelesu rekla da ‘ne zna punu prirodu i opseg cijele (Murdochove) imovine i dugova, te će nadopuniti ovaj zahtjev kada se te informacije utvrde’.

Murdoch i Hall vjenčali su se na intimnoj ceremoniji u Spencer Houseu u centru Londona u ožujku 2016. To je bio Murdochov četvrti brak, a britanski Daily Mail tvrdi kako je Murdoch putem e-maila javio Hall kako je njihov brak gotov te će se njihova komunikacija od tog trenutka odvijati putem odvjetnika. Jerry se ne može pomiriti s ovom situacijom i jako joj je teško što je došlo do razvoda i načina na koji je njezin suprug odlučio komunicirati s njom. 

‘Volim ga još… Slomljena sam’, rekla je Jerry prijateljima. 

Strani mediji pisali su kako je tijekom pandemije koronavirusa Hall ograničila suprugu kontakte s drugim ljudima, pa čak i njegovom djecom jer je bila u strahu za njegovo zdravlje. Njegovoj djeci se nije svidjelo to i stekli su dojam kao da ih želi udaljiti od oca i imati kontrolu nad njim.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)