Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
9:34 am

Mourinho: Pinto je rekao stvari koje mi treneri ne volimo čuti

Roma je u 18. kolu Serie A svladala Fiorentinu na svom Olimpicu 2:0. Romi je posao olakšao branič Fiorentine Dodo, koji je dobio drugi žuti karton u 24. minuti. Igrača više je domaćin iskoristio u 40. minuti, kada je zabio Paulo Dybala zahvaljujući asistenciji Tammya Abrahama. Konačni rezultat je postavio Dybala golom u 82. minuti, zanimljivo opet na asistenciju Abrahama.

Nakon utakmice, susret je prokomentirao trener Rome Jose Mourinho.

– S taktičkog stajališta mogu reći samo najbolje o svojim igračima. Dobro smo se branili, Fiorentina ima odlične tehničare, čak i s deset igrači su bili opasni. Bilo je važno ne primiti gol, jer smo momčad koja ne zabija toliko. Volio bih imati malo više kvalitete u momčadi, ali imamo igrače koje imamo – izjavio je Mourinho, te se potom osvrnuo na intervju sportskog direktora Rome Tiaga Pinta.

– Tiago Pinto je rekao da nemamo puno novca za transfere u ovom prijelaznom roku. To su riječi koje mi treneri ne želimo čuti. Svi treneri žele osjetiti da ima novca, da možemo kupiti bilo koga. Ne očekujem da ćemo nekoga kupiti. Potpuna je laž da imam osobni problem s Pintom. Između nas postoji velika iskrenost, a ja to cijenim – zaključio je legendarni Portugalac.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)