Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
5:45 pm

PRVENSTVO HRVATSKE Juniori OK Ribola Kaštela su državni viceprvaci

Piše M.K.

Juniori OK Ribola Kaštela su državni viceprvaci! Na Prvenstvu Hrvatske, održanom ovog vikenda u Zadru, do finala su pobijedili ekipe Murse, Rijeke, Daruvara i Zadra, no u završnici su ih nadigrali juniori zagrebačke Mladosti s 3:0. 

Dobili su medalje i pehar, a kapetan Ivo Mustapić i posebno priznanje kao najbolji tehničar turnira.

Trener juniora OK ‘Ribola Kaštela’ Almir Aganović je zadovoljan.

‘Težak vikend je iza nas, ali možemo biti sretni i zadovoljni osvojenim drugim mjestom i srebrnom medaljom. Kontinuitet rezultata je na neki način održan, jer smo i ove godine završili u finalu. Odigrali smo teške utakmice, zaista smo u momentima izgledali jako dobro i ne bismo se trebali brinuti za našu budućnost. Najprije želim čestitati momcima i kolegi treneru Anti Šukeru i rukovodstvu našeg kluba, posebno Ivanu Rančiću koji nam je dosta pomogao u pripremi svih utakmica. Zadovoljni smo postignutim, mislim da neki momci sazrijevaju kao igrači i da tek dolazi njihovo vrijeme. Jedino ostaje žal zbog finala, uvijek se igra na pobjedu, a nismo u potpunosti pokazali kako možemo izgledati protiv zagrebačke Mladosti.

Čestitao bi ekipi Mladosti na osvojenom turniru, nadigrali su nas u svim elementima odbojkaške igre. Ipak, izvući ćemo nešto pozitivno iz ovog svega’, izjavio je.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)