Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
8:44 am

Klopp: Ne pamtim goru utakmicu

Liverpool je u 20. kolu engleske Premierlige poražen 0:3 na gostovanju kod Brightona.

‘Redsi’ su bili inferiorni i prvo poluvrijeme, ali se na odmor otišlo bez golova. Solomon March je doveo domaćina u vodstvo u 46. minuti. Isti igrač je u 53. minuti povisio prednost Brightona, a konačni rezultat je postavio Danny Welbeck u 81. minuti. Poslije utakmice je slomljeno izgledao trener ‘redsa’ Jurgen Klopp.

– Ovo je bilo loše. Zaista, jako jako loše. Ne pamtim kada smo odigrali goru utakmicu. Brighton je bio bolja momčad i zasluženo slavio. Gubili smo lopte, ostavljali previše prostora iza. Pokušao sam promijeniti formaciju , ali ovo nije bio problem formacije. Kako objasniti da igrači koji su igrali sjajno najednom igraju ovako loše. Naravno da sam zabrinut – izjavio je trener Liverpoola Jurgen Klopp.

Liverpool je ovim porazom pao na deveto mjesto, te im Liga prvaka izgleda sve dalje.

 

  

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)