Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
8:35 pm

Duvnjak otkrio planira li biti trener nakon igračke karijere: ‘To je jedan jako težak posao’

Piše M.K.

Domagoj Duvnjak, jedan od najuspješnijih domaćih rukometaša i reprezentativaca uoči Svjetskog prvenstva u rukometu za RTL-ov podcast otkrio je svoja predviđanja o ovom prvenstvu. 

Voditeljica ga je upitala što misli raditi nakon karijere i planira li se baviti trenerskim poslom.

‘Iskreno nemam pojma. Ono što znam je da ću uzeti pauzu od godinu ili dvije. Tada neću ništa raditi. Cijeli život sam izvan Hrvatske, non-stop u ritmu putovanja i gotovo jedino sigurno je to da ću uzeti pauzu. 

Trenutno s ovog stajališta mislim da neću biti trener. Kod nas igrača se to vrlo brzo promijeni. To je jedan jako težak posao. Teže je biti trener nego igrač jer imaš 16 različitih glava koje moraš uklopiti u cjelinu. Svatko misli da je bolji taktičar od drugog i to je jako teško. No nikad ne reci nikad’, odgovorio je.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)