Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
3:24 pm

Manchesterski derbi pripao Unitedu

Manchester United je u 20. kolu engleske Premierlige na Old Traffordu svladao gradskog rivala Manchester Cityja 2:1 i upisao i sedmu pobjedu zaredom u svim natjecanjima.

‘Građani’ su poveli u 60. minuti nakon što je centaršut Kevina De Bruynea glavom poslao u mrežu Jack Grealish. ‘Crveni vragovi’ su izjednačili u 78. minuti nakon kontroverznog pogotka Bruna Fernandesa. Prvotno je linijski sudac označio zaleđe, budući da se Marcus Rashford kojemu je lopta bila upućena nalazio u zaleđu. Na loptu je natrčao Bruno Fernandes i pogodio. Nakon kraćeg razgovora sa svojim pomoćnikom, sudac Stuart Atwell je priznao pogodak. Igrači gostiju su okružili Atwella objašnjavajući mu da im je Rashford ogradio loptu, ali sudac nije promijenio svoju odluku. Rashford je u 82. minuti pogodio iz blizine za veliku pobjedu ‘crvenih vragova’.

Manchester United se ovom pobjedom učvrstio na trećoj poziciji s 38 bodova, i približio drugoplasiranim ‘građanima’ na samo bod zaostatka. Arsenal sada ima priliku eventualnom pobjedom pobjeći Manchester Cityju na velikih osam bodova prednosti.

 

 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)