Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Turizam
7:30 pm

DOBRE VIJESTI ZA PUTNIKE Aeroitalija najavila dvije nove linije iz Dalmacije

Piše M.K.

Aeroitalia, kompanija osnovana prošlog ljeta koja u svojoj floti trenutno ima 4 zrakoplova, najavila je niz novih odredišta u predstojećem ljetnom redu letenja iz svoje glavne baze u Zračnoj luci Forli, u blizini gradova Ravene, Bolonje i Firence, piše Croatian Aviation.

Do početka špice ljetne sezone, kompanija planira povećati svoju flotu. Operacije su planirane s zrakoplovima tipa B737-800, B737-700 te ATR72. 

Linija Forli – Dubrovnik – Forli najavljena je od 15. lipnja, dva puta tjedno, sve do kraja ljetnog reda letenja, s zrakoplovima tipa ATR 72-600. 

U istom periodu Aeroitalia planira i liniju Forli – Zadar – Forli, također dva puta tjedno s istim tipom zrakoplova.

Kompanija je u svom priopćenju za medije najavila niz novih linija, no početak prodaje očekuje se sljedećeg tjedna, kada će biti poznati i dani u tjednu kada će navedene linije biti u prometu. 

Osim Zadra i Dubrovnika, Aeroitalia je regiji najavila linije i prema Beogradu i Mostaru.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)