Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vjenčanje
10:40 pm

BRAK NA PRVU Splićanka ulazi u popularni show, otkrila detalje o sebi

Piše M.K.

Treća sezona ‘Braka na prvu’ uskoro kreće s emitiranjem na RTL-u. Predstavljena su prva dva kandidata koja će sudjelovati u showu.

Saša dolazi iz Splita, no većinu života provela je u Vranju s ocem. Iza nje je brak iz kojeg ima 10-godišnju kćer, a nakon razvoda ističe kako ponovno uči živjeti tražeći sebe kroz umjetnost, sport i kreativnost. Opisuje se kao iskrenu i kritičnu osobu, no u isto vrijeme vrlo ranjivu i emotivnu.

Ističe da u životu želi samo najbolje stvari i nepopravljiva je romantičarka – kupuje si cvijeće, izvodi se na otmjene večere… Saša kaže da je vrlo nepovjerljiva kad su u pitanju prijateljstva, posebice muško-ženska te u životu nema puno prijatelja.

Nakon razvoda imala je dvije kraće veze, no obje su bile neuspješne jer, kako kaže, ti joj se muškarci nisu dovoljno sviđali, a ona je osoba koja puno daje, ali jednako toliko traži i zauzvrat. Najvažnije joj je da je muškarac džentlmen, a morao bi biti i uspješniji od nje.

Ne izlazi i ne tulumari već ističe da više voli sjediti uz more i popiti čašu vina ili džogirati u prirodi. Saša vjeruje u bajke i zahvalna je na svemu što joj je život dao te pokušava svaki dan biti istinski sretna, pišu 24sata.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)