Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Turizam
1:25 pm

‘UPOZNAJ SVOJU ZEMLJU’ Besplatno razgledavanje Metkovića uz stručno vodstvo

Piše A. A.

U okviru projekta ‘Upoznaj svoju zemlju’, u organizaciji Zajednice društava turističkih vodiča Hrvatske, a koji se održava povodom Dana međunarodnog priznanja Republike Hrvatske, Turistička zajednica grada Metkovića poziva sve zainteresirane građane kao i druge posjetitelje na besplatan razgled grada. Planiran je ove nedjelje, 15. siječnja 2023., u 12 sati. 

Nakon okupljanja na Trgu kralja Tomislava obilazak će voditi licencirana vodička Mila Bulić. Posjetitelji će prvo upoznati Prirodoslovni muzej Metković, a zatim stari dio grada.

Ovom se akcijom već tradicionalno obilježava Dan međunarodnog priznanja Republike Hrvatske te ukazuje na važnost nacionalnog identiteta i bogate kulturne baštine kao i na važnost rada svih turističkih djelatnika s ciljem da se ponajprije lokalno stanovništvo upozna sa svojim gradom te da tako postanu ambasadori njegove povijesti i kulturne baštine.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)