Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Turizam
5:00 pm

Vlasnici novog hotela uredili apartman Luke Modrića iz vremena izbjeglištva u hotelu Iž

Piše N.M.

Turistička zajednica Grada Zadra popratila je otvaranje novog gradskog hotela. Radi se o hotelu A’mare s tri zvjezdice, koji je uređen u prostoru nekadašnjeg vojnog hotela Iž na Voštranici.

Taj prostor u kojem su bile izbjeglice, od Države je kupila obitelj građevinskog poduzetnika Mladena Ninčevića. Oni su iskoristili tu povijesnu datost u privlačenju gostiju na račun Luke Modrića koji je tu boravio sa svojom obitelji kao dječak i počeo trenirati nogomet u NK Zadar dok ga Mamić nije lansirao u zvjezdanu orbitu. 

– Jedan nam je apartman Luke Modrića, a drugi gdje su živjeli Ukalovići. Oni su drukčijeg tipa, Lukin je ostao u onim gabaritima, odnosno raspored je kakav je bio prije dok je on tu živio. Ukalovići su tu živjeli bez namještaja, bez struje i vode. Dva apartmana s određenom pričom i oni su drukčijeg tlocrta nego ostali – izjavio je vlasnik hotela, Anthony Ninčević u objavi za TZ Grada Zadra koja do sada nije imala praksu reklamiranja hotela.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)