Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
12:14 am

Southampton izbacio Manchester City iz Carabao kupa!

Southampton, posljednjeplasirana momčad engleske Premierlige, je u četvrtfinalu Carabao kupa s 2:0 svladala Manchester City na svom terenu i tako eliminirala aktualnog engleskog šampiona iz kupa.

‘Sveci’ su poveli u 23. minuti golom Sekou Mare, a konačni rezultat je pet minuta poslije postavio Moussa Djenepo. Pep Guardiola na travnjak nije poslao najjaču moguću jedanaestoricu, ali je to svejedno bila respektabilna postava s Kyleom Walkerom, Joaom Cancelom, Ilkayom Gundoganom, Philom Fodenom, Jackom Grealishom i Julianom Alvarezom. U drugom poluvremenu su ušli i ‘teškaši’ Erling Haaland i Kevin De Bruyne, ali spasa ‘građanima’ nije bilo. Za Southampton je debitirao i Mislav Oršić, koji je u igru ušao u 83. minuti.

U drugom susretu je Nottingham Forrest na svom terenu odigrao 1:1 s Wolvesom nakon 90 minuta. Uslijedili su penali u kojima je slavio domaćin 4:3.

Nottingham Forest je poveo u 18. minuti pogotkom Willy Bolya, bivšeg igrača ‘vukova’. Wolves je izjednačio u 64. minuti pogotkom Raula Jimeneza. U lutriji jedanaesteraca tragičar je postao Joseph Hodge, koji je promašio posljednji penal za Wolves.

U polufinalu Carabao kupa se sastaju Southampton i Newcastle, te Nottingham Forest i Manchester United.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)