Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
9:19 am

Jamie Redknapp: Nisam nikad vidio lošijih 45 minuta Cityja pod vodstvom Guardiole

Manchester City je neočekivano ispao iz Carabao kupa u četvrtfinalu. Southampton ih je pobijedio 2:0 i eliminirao iz natjecanja.  Kritičan je prema igri ‘građana’ bio sportski komentator Sky Sportsa Jamie Redknapp.

– Nikad nisam vidio lošijih 45 minuta Manchester Cityja pod vodstvom Pepa Guardiole. Bilo je toliko pogrešaka s njihove strane. Kasnili su na svaku loptu. Zaista neočekivana predstava Cityja – zaključio je Redknapp.

Jednako je kritičan prema igri svoje momčadi bio i Pep Guardiola.

– Bolja ekipa je pobijedila. Oni su bili bolji, mi nismo igrali dobro. Loše smo otvorili utakmicu i nikako se nismo stigli vratiti. Jednostavno se nismo pojavili na utakmici – zaključio je Guardiola

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)