Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
12:44 pm

Poljski nogometni savez ponudio Gerrardu izborničku funkciju

Poljski nogometni savez je ponudio Stevenu Gerrardu izborničku funkciju, javljaju engleski mediji.

Gerrard je trenersku karijeru započeo sjajno u Glasgow Rangersu, kojem je donio titulu 2021., no zamjena Ibroxa Villa Parkom se nije pokazala kao dobra opcija. Gerrard je prošlu sezonu završio 14. s Aston Villom, a nakon lošeg ulaska u ovu sezonu je dobio otkaz krajem listopada prošle godine.

Poljska je na prošlogodišnjem Svjetskom prvenstvu prošla skupinu kao drugoplasirana s 4 boda, no u osmini finala je ispala od Francuske. Iako su prošli skupinu, nisu nikoga impresionirali igrom, te su se odlučili zahvaliti izborniku Czeslawu Michniewiczu, i od tada su u potrazi za izbornikom.

Ako odluči preuzeti Poljsku, legenda ‘redsa’ će se ujediniti s Mattyjem Cashom i Janom Bednarekom, koje je vodio u Aston Villi.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)