Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Turizam
10:18 pm

Najromantičnija šetnja pod bakljama u Fužinama

Piše N.M.

Odvažite se na najromantičniju Šetnju pod bakljama uz očaravajuće fužinarsko labuđe jezero Bajer do podzemne krasotice špilje Vrelo koja se održava u subotu 7. siječnja s početkom od 16 sati.

Okupljanje svih sudionika planirano je kod beach bara Čoka gdje ih čeka zagrijavanje uz logorsku vatru, sjajnu ekipu s berdom, harmonikom i gitarom te kuhano vino ili topli čaj. Nakon registracije i glazbenog zagrijavanja kreće se u šetnju pod zvjezdanim goranskim nebom uz glazbenu pratnju duž jezera Bajer pa sve do špilje Vrelo. 

Šetnja će kulminirati posjetom špilji Vrelo prirodnom fenomenu kojeg krase podzemni ukrasi, gorski izvor, jezero, ponor i potok. Jedina je turistički uređena špilja u Europi koju mogu posjetiti svi uzrasti te roditelji s djecom u dječjim kolicima i osobe u invalidskim kolicima. 

Svakako posjetite izletište Šumska bajka gdje ćete moći nahraniti jelene i košutice, diviti se veprovima, simbolima snage, uživati uz piće dobrodošlice u okružju prekrasnih planina koje su prekrivene stasitim goranskim šumama. U lokalnim restoranima okusite domaće delicije pripremljene po autohtonim recepturama oplemenjene notom modernog kulinarskog izričaja. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)