Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
7:15 pm

DVOSTRUKI UDARAC Martina Navratilova ima rak grla i rak dojke

Piše M.K.

Proslavljena tenisačica Martina Navratilova (66) danas je objavila da su joj dijagnosticirana dva oblika raka. Navratilova, koja je osvojila Wimbledon rekordnih devet puta, rekla je da joj je dijagnosticiran rak grla i dojke nakon što je u studenom otkrila natečeni limfni čvor na vratu, piše Večernji list.

‘Ovo je dvostruku udarac za mene i jako je ozbiljan, ali još uvijek popravljiv. Nadam se povoljnom ishodu. Neće biti lako neko vrijeme, ali borit ću se svime’, izjavila je Navratilova. 

Navratilova je osvajačica 59 Grand slam naslova u singlu i u parovima i trebala je uskoro otputovati na  Australian Open koji je trebala pratiti za jednu televiziju, a njezin glasnogovornik je izjavio kako je ovaj angažman otkazala i počinje s liječenjem ovaj mjesec.

‘Martini Navratilovoj dijagnosticiran je prvi stadij raka grla. Prognoze su dobre i Martina će ovaj mjesec započeti liječenje. Martina je tijekom WTA finala u Fort Worthu primijetila povećani limfni čvor na vratu. Kad se nije smanjio, napravljena je biopsija, rezultati su se pokazali kao prvi stadij raka grla. U isto vrijeme dok je Martina bila na pretragama grla, u dojci joj je pronađen sumnjivi oblik koji je naknadno dijagnosticiran kao rak, potpuno nevezano za rak grla. Oba ova karcinoma su u ranoj fazi. Martina neće pratiti Australian Open za Tennis Channel iz njihovog studija, ali se nada da će se moći pridružiti s vremena na vrijeme putem Zooma’, priopćio je njezin glasnogovornik. 

Slavna tenisačica je i prije 12 godina vodila bitku s rakom dojke koju je uspješno dobila. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)