Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vjenčanje
10:10 pm

Pet dobrih razloga zašto je dobro biti samac u novogodišnjoj noći

Piše N.M.

Mnogo je prednosti ‘nevezanosti’ tijekom Nove godine. Ovo su glavni razlozi zašto proslaviti to što ste sami na kraju godine, pišu 24 sata.

Možete potrošiti više novca na sebe

Uostalom, to zaslužujete – umjesto da morate brinuti o kupnji darova za drugu osobu i svu njihovu širu obitelj, imat ćete puno više novca da kupite nešto sebi. 

Budite 100% sebični – u dobrom smislu

Biti samac znači da možete provesti blagdansko vrijeme točno kako želite i biti 100 % svoji.

Omogućuje vam da radite stvari i isprobavate nova iskustva koja možda niste mogli isprobati s partnerom. Naravno, to također znači da ne morate raditi ništa što vas ne zanima.

Radite što želite i kada to želite

To što ste sami omogućuje vam da budete spontani, fleksibilni i da idete kamo god vas vjetar nosi. Nema potrebe govoriti o donesenim odlukama i uzimati u obzir bilo koga drugog.

Ako se jednog jutra probudite i odlučite da je putovanje u Italiju upravo ono što vam treba – ništa vas ne zaustavlja.

Upoznajte istomišljenike…

Biti samac u Novoj godini omogućuje slobodu da upoznate one koji dijele iste interese kao i vi. Praznici su za samce savršeni za upoznavanje istomišljenika koji vole putovanja, hranu i vino… 

Nadalje, umjesto da se morate fokusirati na svog partnera, imate puno više vremena da se fokusirate na svoje prijatelje i uživate u njihovom društvu u potpunosti.

Vrijeme nasamo

Umjesto da osjećate potrebu neprestano udovoljavati nekome drugom i ispunjavati njegove planove – ako želite dan provesti sami, zašto ne. Mogućnost fokusiranja na sebe i svoje potrebe pravi je luksuz.

Na novogodišnje praznike postoji mnogo prilika da se odvojite i istražite što vas zanima u slobodno vrijeme, da uživate u čašama Prosecca u talijanskoj prirodi…

Biti sam za Novu godinu zapravo je vrlo oslobađajuće – stoga iskoristite to. Uživajte u slobodi, prepustite se svojim interesima i činite što god želite, donosi Flavoursholidays.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)