Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
4:16 pm

Lahoz podijelio 15 žutih kartona u gradskom derbiju Barcelone i Espanyola

Barcelona je u 15. kolu španjolske La Lige odigrala na svom Camp Nou odigrala 1:1 s gradskim rivalom Espanyolom. Barcelona je zbog bolje gol razlike još uvijek na prvom mjestu, ali se po broju bodova izjednačila s Realom.

‘Blaugrana’ je povela već u sedmoj minuti pogotkom Marcosa Alonsa. Utakmica se značajno zakomplicirala u 73. minuti, kada se strijelac pretvorio u tragičara. Alonso je skrivio jedanaesterac, a Joselu je pogodio za izjednačenje. Do tada je sudac Andrea Mateu Lahoz podijelio pet žutih kartona, ali se utakmica izmakla kontroli pa ih je u nastavku podijelio još deset. Prvo je Jordi Alba zbog prigovora dobio drugi žuti karton u 78. minuti, a dvije minute kasnije je drugi žuti karton dobio i Espanyolov Vinicius Souza. Minutu kasnije je Leandro Cabrera od gostiju dobio drugi žuti karton, ali je nakon VAR intervencije sudac svoju odluku poništio.

Sudačka nadoknada je trajala čak 11 minuta, a sudac je kroz cijelu utakmicu podijelio 15 žutih kartona, od kojih su dva dobili van terena Raphinha i trener Barcelone Xavi.

 

 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)