Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
11:58 pm

Real Madrid u završnici slomio Valladolid

Real Madrid je u 15. kolu španjolske La Lige svladao u gostima Valladolid 2:0 kasnim pogocima Karima Benzeme.

Dugo se ‘kraljevski klub’ mučio, i do vodstva su došli tek u 83. minuti, kada je Karim Benzema realizirao jedanaesterac. Prethodno je stoper domaćih Javier Sanchez igrao rukom u šesnaestercu. Sudac Jose Luis Munuera Montero u prvi mah nije svirao ništa, no nakon intervencije VAR sobe je pokazao na bijelu točku. Sanchez je dobio žuti karton, a zbog protestiranja je napadač Valladolida Sergio Leon dobio crveni, a drugi branič Joaquin Fernandez žuti karton. Konačni rezultat je postavio Benzema drugim golom u 89. minuti.

Real se ovom pobjedom vratio na prvo mjesto s bodom, ali i utakmicom više od drugoplasirane Barcelone. Barcelona se eventualnom sutrašnjom pobjedom u gradskom derbiju protiv Espanyola može vratiti na prvo mjesto.

 

 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)