Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
10:02 am

VIDEO Taekwondo kluba Marjan upriličio spektakularnu demonstraciju

Piše N.M.

Spektakularnom demonstracijom pred više od dvije tisuće ljudi na splitskim Gripama održan je najveći event taekwondo kluba Marjan u povijesti. Završnom polaganju za pojaseve i mega partiju za najmlađe članove pristupilo je čak 900 djece. 

Ujedno je predstavljena i monografija kluba pod nazivom ‘Prvih 100 medalja na olimpijskim igrama, svjetskim i europskim prvenstvima’ kojom je klub obilježio protekle iznimno uspješne 22 godine. Ujedno su i svi prisutni imali priliku vidjeti i slikati se s prvih 100 velikih medalja od kojih su izrađene replike i uokvirene u jedan veliki okvir.

Velikom spektaklu na Gripama nazočili su i župan Blaženko Boban kao i gradonačelnik Splita Ivica Puljak, ali i brojni bivši sportaši Hajduka, hrvatske rukometne reprezentacije i slično čija su djeca članovi taekwondo kluba Marjan što je najbolji dokaz i potvrda koliko je preoznat trud i rad kluba na međunarodnoj sceni.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)