Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
8:46 am

Liverpool Codya Gakpa ukrao Manchester Unitedu ispred nosa

Iako je dugo vremena pregovarao s Manchester Unitedom, izvjesno je da će uskoro nizozemski napadač Cody Gakpo potpisati za Liverpool. Praktički je to i potvrdio trener Manchester Uniteda Erik ten Haag nakon jučerašnje pobjede ‘crvenih vragova’ 3:0 nad Nottingham Forrestom na Old Traffordu.

– Ne komentiram moguće transfere drugih klubova, mi smo i dalje u potrazi za napadačem. Danas smo promašili pregršt šansi, treći gol smo zabili tek u 87. minuti. Moramo popraviti realizaciju – izjavio je trener Manchester Uniteda.

Da ‘crvenim vragovima’ treba napadač, misli i njihov bivši igrač Michael Owen.

– Manchester Unitedu treba napadač koji će zabiti 30 golova u sezoni, kao Wayne Rooney i Robin van Persie. To Marcus Rashford ne može napraviti, zaključio je Owen.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)