Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Turizam
1:34 pm

Zadarski Turisthotel u pet godina planira uložiti 113 milijuna eura u nove projekte

Piše P. I.

Zadarski Turisthotel u idućih pet godina planira uložiti 113 milijuna eura u obnovu i izgradnju novih smještajnih kapaciteta i zabavnih sadržaja, što je odobrio Nadzorni odbor tvrtke. 

Novi investicijski ciklus Turisthotela uključit će dodatno unaprjeđenje i podizanje kvalitete postojećih objekata, nove ugostiteljsko-zabavne sadržaje, kompletno preuređenje glavne ulice naselja, rekonstrukciju preostalih apartmana s 3 na 4 zvjezdice, izgradnju i uvođenje novih objekata i sadržaja te projekt Aenona park, koji uključuje novi kamp, hotel i sportsko-zabavne sadržaje u sjevernom dijelu naselja u Zatonu. 

U Zadru je u planu izgradnja gradskog hotela unutar gradske jezgre na lokaciji nekadašnjeg kina Pobjeda, te prenamjena Boutique Hostela Forum u hotel. Prema planu, Turisthotel će godišnje u prosjeku uložiti oko 22 milijuna eura u nove projekte.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)