Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
11:14 am

Majer mijenja Modrića u Realu?

Lovro Majer je na meti Real Madrida, javljaju francuski mediji. ‘Kraljevski klub’ u hrvatskom reprezentativcu vidi zamjenu za Luku Modrića i Tonija Kroosa, koji su već u ozbiljnim godinama i ugovor im istječe na ljeto. 

Za Majera je također zainteresiran i Atletico Madrid, ali Lovro ima ugovor s Rennesom do ljeta 2027. i francuski klub ne mora žuriti s prodajom. Majera su prošlo ljeto kupili za 12 milijuna eura, a sada bi ga mogli prodati za minimalno 60 milijuna.

Također, velika želja Reala je i Jude Bellingham, no kako su za engleskog reprezentativca zainteresirani svi veliki klubovi Premierlige, nekako se Majer čini izglednija opcija za ‘kraljevski klub’.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)