Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
10:40 am

Klopp: Cilj nam je plasman u Ligu prvaka

Liverpool je jučer slavio na gostovanju kod Aston Ville 3:1. ‘Redse’ je u vodstvo doveo Mohamed Salah već u petoj minuti. Vodstvo gostiju je povećao Virgil Van Dijk pogotkom u 37. minuti. Nadu Villi je vratio Ollie Watkins golom u 59. minuti, ali je pobjedu ‘redsima’ osigurao Stefan Bajčetić pogotkom u 81. minuti. Zadovoljan je poslije utakmice bio trener Liverpoola Jurgen Klopp.

– Odigrali smo dobru utakmicu protiv teškog protivnika. Svi znamo koliko je Unai Emery dobar trener i koliko je digao Aston Villu. Prvi poluvrijeme smo bili sjajni, ali smo na početku drugog poluvremena izgubili ritam. Ipak smo se uspjeli vratiti i upisati važnu pobjedu. Mislim da nije realno da se borimo za prvo mjesto, ipak je preveliki zaostatak. Ali naš cilj je biti među prva četiri i plasirati se u Ligu prvaka, i uvjeren sam da ćemo to ostvariti- zaključio je trener ‘redsa’ Jurgen Klopp.

 

 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)