Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
7:52 pm

Premierliga: Newcastle se pobjedom probio na drugo mjesto

Odigrane su i četiri popodnevne utakmice 17. kola engleske Premierlige na tradicionalni Boxing day, blagdan Sv. Stjepana. Zanimljivo, u sve četiri utakmice su slavili gosti.

 Fulham je u gostima slavio kod Crystal Palacea 3:0. Goste je u vodstvo doveo Bobby Reid u 31. minuti. Domaćima je Tyrick Mitchell dobio direktni crveni karton u 34. minuti, da bi u 57.minuti ostali i bez drugog igrača, nakon što je drugi žuti karton dobio James Tomkins. Drugi gol za Fulham je postigao Tim Ream u 71. minuti, dok je konačni rezultat postavio Aleksandar Mitrović u 80. minuti.

Wolves je na gostovanju kod Evertona na Goodison Parku pobijedio 2:1. Domaćine je u vodstvo Yerry Mina pogotkom u sedmoj minuti. Rezultat je izjednačio Daniel Podence u 22. minuti, a tri boda ‘vukovima’ je donio Rayan Ait Nouri pogotkom u petoj minuti sudačke nadoknade drugog djela.

Newcastle je visokom pobjedom od 3:0 na gostovanju kod Leicestera privremeno preuzeo drugo mjesto. Newcastle sada ima bod više u odnosu na Manchester City, no ‘građani’ imaju dvije utakmice manje. Svrake je u vodstvo već u trećoj minuti doveo Chris Wood pogotkom iz jedanaesterca. Već u sedmoj minuti su pogotkom Miguela Almirona gosti vodili 2:0, a konačni rezultat je postavio Joelington u 32. minuti.

Brighton je svladao Southamptona u gostima 3:1. Adam Lallana je u 14. minuti doveo goste u vodstvo. ‘Sveci’ su gubili 2 gola razlike nakon što je u 35. minuti Romain Perraud pogodio vlastitu mrežu. Treći gol za Brighton je postigao Solomon March u 56. minuti. Počasni pogodak za Southampton je zabio James Word – Prowse u 73. minuti. 

 

 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)