Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
2:57 pm

VIDEO Argentinka golih grudi šokirala Katarce, sad joj prijeti zatvor

Piše P. I.

Argentina je nakon lutrije penala slavila protiv Francuske i osvojila naslov Svjetskog prvaka nakon čega je krenula ludnica argentinskih navijača na Lusailu. 

Jedna od navijačica hrabro je skinula dres te u toplesu slavila pobjedu ‘gauča’ što naravno kamerama nije promaknulo. Argentinka kao da je zaboravila gdje se nalazi te je veselo poskakivala, a na trenutke je njezine atribute uspio sakriti veliki transparent, pišu 24sata

Uoči Svjetskog prvenstva, organizatori su jasno predstavili navijačima pravila kojih se moraju pridržavati u Katru, a jedno od njih je bio i kodeks odijevanja prema kojemu ramena i koljena trebaju biti pokrivena.

‘Od posjetitelja se očekuje da pokažu poštovanje prema lokalnoj kulturi te da izbjegavaju pretjerano pokazivanje kože u javnosti’, zatražila je katarska turistička uprava. 

Prema pisanjima The Suna, argentinska navijačica zbog golišave bi proslave mogla u zatvor, dok je Daily Mail naveo da su je redari udaljili sa stadiona. 

Argentinian fan goes topless in Qatar for the win. pic.twitter.com/754bcjkVxM

— Lift the Veil (@lifttheveil411) December 18, 2022

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)