Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Nekretnine
11:20 am

VAŠA OMILJENA PROSTORIJA Kuhinja, dnevni boravak, kućni ured ili spavaća soba?

Piše N.M.

Postoje oni koji radije provode vrijeme u kuhinji, oni koji se često i rado zatvore u spavaću sobu, oni koji vole dnevni boravak i oni koji više vole svoj kućni ured.

Koju sobu u kući vi preferirate? Odgovorite i saznajte što vaš izbor otkriva o vašoj osobnosti:

1. Dnevni boravak

Društvena ste i otvorena osoba, volite primati goste i često u svoj dom pozivate prijatelje, rodbinu i poznanike.

Imate otvorenu, veselu i osebujnu narav, što sigurno ne prolazi nezapaženo.

2. Spavaća soba

Vrlo ste promišljena osoba, volite mir i tišinu. Čak i ako ste vani druželjubivi, kod kuće ste radije sami ili se okružite s nekoliko ljudi, onih koje najviše volite i kojima vjerujete.

3. Kućni ured

Ne volite konfuziju i kada radite sami možete dati sve od sebe. Potrebni su vam samoća i maksimalna koncentracija kako biste napunili energiju i osjećali se jako dobro.

4. Kuhinja

Vi ste druželjubiva osoba, volite brinuti o drugima ugađajući im s gestama ljubavi ili još bolje kulinarskim delicijama.

Pazite na detalje i pedantne ste naravi, piše Novi list.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)