Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
9:25 am

Regragui: Tiki – taka? Ovdje smo da pobijedimo, ne da imamo posjed

Maroko se u polufinalu Svjetskog prvenstva sastaje s Francuskom. Utakmicu je najavio njihov izbornik Walid Regragui.

– Igramo protiv aktualnih prvaka, koji po meni imaju najbolje igrače i najboljeg trenera na svijetu. Vjerujem u prolaz, ako smo već do ovdje došli, zašto ne bi otišli do kraja. Nismo umorni, želimo promijeniti mentalitet našeg kontinenta. Igramo za cijelu Afriku i za arapski svijet. Imamo najbolje navijače na svijetu, imat ćemo njihovu podršku i uvjeren sam u uspjeh – izjavio je Regragui, koji se potom osvrnuo na pitanje taktike.

– Suprotstavit ćemo se Francuskoj kao i svima do sada. Oni imaju toliko klasnih igrača da ne možemo pažnju posvetiti samo jednome igrači. Branit ćemo se kolektivno. Istina, bit će zanimljiv okršaj Kylianea Mbappea i našeg Achrafa Hakimija. Oni se odlično poznaju. Dosta se kritizira naš stil igre, ali mi smo tu da pobijedimo, ne da igramo tiki – taku. Lako je imati 70% posjeda ako u momčadi imaš Kevina De Bruynea, Sergia Busquetsa, Bernarda Silvu, Luku Modrića i ostale klase. Ali ne impresionira me visoki postotak posjeda lopte i dva udarca u 120 minuta. Imala je i Francuska manji posjed protiv Engleske, pa je pobijedila – zaključio je izbornik Maroka.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)