Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
7:52 pm

Jadran poražen od Olympiacosa

Piše N.M.

Jadran je izgubio od Olympiacosa 8:13, u utakmici trećeg kola Lige prvaka. Držali su se dobro, bili na gol – dva razlike sve do pred kraj susreta, no više se nije moglo. Nedostajali su bolesni Jerko Marinić Kragić, Ivan Marcelić i Duje Pejković.

– Na nama je sada da se pripremimo za iduću utakmicu protiv Dinama iz Tbilisija – kazao je sportski direktor Jadrana ovog puta u ulozi trenera Dejan Savičević.

Jadran – Olympiacos 8:13 (1:2, 2:3, 3:3, 1:5)

Split – Bazen u Poljudu.

Suci: Alexandrescu (Rumunjska), Bouchez (Francuska)

Jadran: Marcelić, Burić (2), Stojanac, Čagalj (3), Z. Butić, Tomasović, Bukić, Zović, Delić (1), Dobud (1), Šetka, Dužević (1), Anić.

Olympiacos: Bijač, Gkillas, Vamos (2), Genidounias (2), Fountoulis (2), Gouvis, Dervisis (1), Bušlje (1), Mourikis, Filipović (3), Kolomvos, Papanastasiou (2), Zerdevas.

Igrač više: Jadran 4 od 6, Olympiacos 6 od 7.

Peterci: Jadran , Olympiacos 1 (0)

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)