Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
12:34 am

Murat Yakin: Imali smo previše ozljeda u obrani

Nije bilo lako izborniku Švicarske Muratu Yakinu stati pred novinare nakon visokog poraza 1:6 od Portugala u osmini finala Svjetskog prvenstva.

– Već smo ranije igrali u kvalifikacijama u sustavu s trojicom od traga. Želio sam igrati s četvoricom, kao i u utakmicama grupne faza, ali smo nažalost imali previše ozljeda u obrani. Silvain Widmer je jučer mogao trenirati, ali sinoć je počeo imati temperaturu. Nažalost, bio je previše bolestan da bi igrao. Nico Elvedi je bolestan već četiri dana. I on ima groznicu. Fabian Schar također nije bio na 100%, ali je morao igrati. Uvjeren sam da sam donio ispravne odluke na ovom Svjetskom prvenstvu i da naš poraz nije pitanje sustava.

 Portugal je bio bolji od nas, imao je više energije i zasluženo je pobijedio. Možemo biti ponosni na ono što smo pokazali na ovom Svjetskom prvenstvu, pogotovo u grupnoj fazi. U osmini finala nam je falilo svježine – zaključio je izbornik Švicarske Murat Yakin.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)