Ohladite pivo, skuhajte vino, pozovite društvo, poslužite ove savršene hot dogove te uživajte u malenom kućnom adventu kojeg nikada nećete zaboraviti uz recept s Indexa.
Sastojci
Hot dog
400 g kobasica po izboru
370 g hot dog peciva
2 fino nasjeckana ljuta feferona
1 manja vrećica Doritosa (koje ćete zdrobiti)
240 g kiselog kupusa
Umak
290 g barbecue umaka
2 žlice Worcestershire umaka
1 žlica + 1½ žličice meda
1 žličica mljevenog čilija
½ žličice soli s češnjakom
1 žličica češnjaka u prahu
Priprema
Zagrijte grill na 205 stupnjeva te ga malo poprskajte anti-stick sprejem. Ukoliko nemate grill, koristite grill tavu.
Kobasice grillajte 10-ak minuta. Često ih okrećite kako bi se jednako ispekle. Sklonite s grilla i stavite sa strane.
Dok je grill još vruć, raširite peciva licem prema dolje i pecite 2 do 3 minute dok se ne tostiraju.
U manjem loncu sjedinite sve sastojke za umak. Ostavite da zakuha, zatim sklonite s vatre.
Složite hot dogove tako da u pecivo stavite jednu žlicu umaka i jednu žlicu kupusa, zatim stavite kobasice po kojima ćete posipati sjeckane feferone i zdrobljene Doritose. Zalijte s još malo umaka i uživajte.
Komentari (2)
Hi everyone!