Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
11:15 pm

Piers Morgan: Engleska ne može osvojiti Svjetsko prvenstvo kad joj najbolji igrač sjedi na klupi

Na otoku se ne stišaju kritike na račun izbornika Garetha Southgatea nakon susreta bez golova s SAD-om. Engleska javnost Southgateu prvenstveno zamjera ne uvođenje zvijezde ‘građana’ Phila Fodena. Otrovne strelice je izborniku uputio i poznati novinar Piers Morgan.

– Nitko nije ni blizu Philu Fodenu, on je uvjerljivo naš najbolji igrač. Nismo imali takvog igrača još od Paula Gascoignea. Gore od odluke da Foden ne igra je jedino objašnjenje izbornika kako Foden ne igra u veznoj liniji u Manchester Cityu. Prvo, Pep Guardiola je više puta rekao da Foden može igrati na više pozicija, a drugo, često puta mu je i igrao u sredini terena. Southgateovo objašnjenje nema smisla.

 Zbog njegovog straha nismo osvojili Europsko prvenstvo, a zasigurno nećemo osvojiti ni Svjetsko prvenstvo bez najboljeg igrača – zaključio je Piers Morgan.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)