Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
11:25 pm

NAKON POBJEDE NA SP-u: Australski Srbin rođen u Kninu podijelio fotografiju iz Oluje

Piše M.K.

Australija je slavila 1:0 protiv Tunisa u grupi C Svjetskog prvenstva u Katru. Pobjedom je Australija barem privremeno zasjela na drugo mjesto koje vodi u daljnju fazu natjecanja, piše Gol.

Jedan od aktera utakmice bio je Miloš Degenek, australski Srbin koji je rođen u Kninu, u igru je ušao u 75. minuti susreta.

Bivši igrač Crvene zvezde nakon velike pobjede Australije na Twitteru prisjetio se Oluje i njegova odrastanja.

‘Oluja je velika tragedija. To nije ni oluja, to je protjerivanje ljudi iz svojih domova, otimanje imovine. Ne sjećam se jer sam bio mali, ali se moji sjećaju svega i žive tako s tim. Znam iz priča roditelja, babe i djeda da smo devet dana išli traktorom. Zauvijek će ostati samo jedna velika žal i tuga za tim što smo sve ostavili dolje. Ali… To je bilo i uvijek će biti naše’, nekoć je rekao Degenek za srpski Alo.

Degenek je u Crvenoj zvezdi ukupno proveo četiri godine, uz kratku epizodu u Al-Hilalu, srpskog prvaka napustio je u siječnju ove godine i prešao u američki Columbus Crew.

Not a political post or a post about any war. Just a post to show that life is the most beautiful thing. From absolutely nothing to winning a World Cup Game. Representing the country that gave me everything. Thank you @Socceroos never stop believing in yourself pic.twitter.com/24flKtFc8I

— Miloš Degenek (@milosdegenek45) November 26, 2022

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)