Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
2:55 pm

Ronaldo podijelio navijače Portugala

U susretu Portugala i Gane Cristiano Ronaldo je izašao iz igre u 89. minuti, pri rezultatu 3:1 za Portugalce. Samo minutu nakon toga je Bukari smanjio na 3:2, te je uslijedilo stresnih devet minuta sudačke nadoknade za portugalsku reprezentaciju. U tih devet minuta, na klupi se najviše isticao Ronaldo, koji je konstantno davao upute svojim suigračima na terenu, čak i više od izbornika Fernanda Santosa. Time je Ronaldo podijelio navijače Portugala koji su njegove upute komentirali na društvenim mrežama.

– Time ruši autoritet izbornika Fernanda Santosa i dodatno zbunjuje igrače na terenu – izjavio je jedan navijač.

– Uvijek želi biti u centru pažnje, čak i kada je na klupi – izjavio je drugi navijač, no nisu svi kritični prema ponašanju velike portugalske zvijezde.

– Pokazao je da je pravi vođa ekipe, sjetimo se kako smo prošli u finalu 2016. godine kada je Ronaldo također davao upute – komentirao je navijač koji je očito obožavatelj Cristiana Ronalda.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)