Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Gastro
3:03 pm

VRTOGLAVE CIJENE U KATARU Burger s pićem košta 30 eura, pogledajte vrijedi li toliko

Piše A. A.

Otkako je krenula euforija prije početka Svjetskog prvenstva u Kataru, naveliko se priča o tamošnjim cijenama. Društvenim mrežama sada kruže fotografije hrane koja se nudi i vrtoglavim iznosima koje će navijači morati izdvojiti kada ogladne.

Grčka salata, ako je vjerovati objavama, u fan zoni košta 10 eura. Pivo i burger – čak 30. Ako je suditi po fotografijama, niti je hrana previše primamljiva, niti obilna. 

Napomenimo i kako je Fifa potvrdila da će se na punktovima uz stadione prodavati samo bezalkoholno pivo, sukladno zahtjevima katarske vlasti. ‘Pravo’ pivo moći će se popiti jedino na izdvojenim lokacijama, za koje je naređeno da se prebace izvan okruga stadiona, ali i dalje od cesta kojima će navijači uobičajeno dolaziti prema stadionima.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)