Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
8:10 am

FOTO: Bruna Duvančić korak do medalje na Svjetskom prvenstvu u taekwondou

Piše P. I.

Trećeg dana Svjetskog prvenstva u taekwondou u Guadalajari na korak do medalje stigla je 18-godišnja Bruna Duvančić u kategoriji do 49 kilograma. U iznimno jakoj i uzbudljivoj kategoriji među 49 protivnica Bruna je u turnir krenula izvrsno. Kao nositelj u prvom je kolu bila slobodna, u drugom je slavila s 2:0 u rundama protiv Riccy Talbott dok je u trećem kolu svladala 2:1 u rundama neugodnu Vijetnamku Thi Kim Tuyen Truong

Četvrtfinalni dvoboj s Kineskinjom Qing Guo ponudio je još jednu neizvjesnu borbu do posljednje sekunde u kojoj su nijanse, trenutak koncentracije ili sreće dijelile Brunu od prve medalje na svjetskom seniorskom prvenstvu. Prva runda otišla je na stranu Kineskinje rezultatom 6:7, dok je druga također pripala Guo 4:4 preglasavanjem čime je Kineskinja otišla prema medalji i kasnije ušla u finale svjetske smotre, a Bruna Duvančić nastup završila na petom mjestu.

Tako je u prva dva dana nastupa Marjanovih sportaša na svjetskom prvenstvu njih četvero izgubilo od osvajača odličja odnosno troje od kasnijih finalista u tijesnim i neriješenim borbama.

Istog dana nastupio je i Leon Glasnović u kategoriji do 68 kilograma koji je nakon pobjede protiv reprezentativca Iraka Imada Fadhila Husseina u drugom kolu izgubio od Chiu Yi-juia iz Tajvana.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)