Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
4:21 pm

Varane: Želim ono što je najbolje za moju momčad

Branič ‘crvenih vragova’ Raphael Varane je priznao da je razočaran s  šokantnim intervjuom koji je dao Cristiano Ronaldo. Moguće je da Manchester United kazni Ronalda s čak milijun funti.

– Razočaran sam intervjuom, jer se on nažalost dotiče svih nas u svlačionici. Pratimo što se događa i što se govori. Pokušavamo smiriti situaciju na svoj način, trudimo se da se ne miješamo u nju koliko je to god moguće – izjavio je Varane, koji je već dijelio svlačionicu s Ronaldom u Real Madridu.

– Ono što se događa na medijskoj razini u velikim klubovima poprima puno razmjera. Kada je to zvijezda poput Cristiana Ronalda, još više, pa je pokušavamo uzeti s distancom, odnosno da ne pokušavamo sami promijeniti situaciju, dio smo kolektiva. Ono što želim je najbolje za moju momčad pa bez obzira na odluku, kao igrač, prihvatit ćemo je i dati najbolje od sebe – zaključio je branič Manchester Uniteda.


Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)