Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
10:44 pm

Ribola Kaštela ispala iz CEV Challange cupa

Piše N.M.

Odbojkaški klub ‘Ribola Kaštela’ unatoč velikoj želji i odličnoj igri nije se uspio plasirati u daljnje natjecanje CEV Challenge cupa. Nakon poraza jučer u prvoj utakmici 1/16 finala od favorizirane ciparske Omonije s 3:2, danas su u uzvratu izgubili s 1:3 (20:25, 15:25, 25:18, 22:25). 

Glavni trener Ivan Rančić je rekao:

– Čestitam ciparskoj Omoniji, zasluženo su prošli dalje, vidljivo da je njihovo iskustvo presudilo, posebno u ovoj drugoj utakmici. Na žalost otvorili smo jako dobro prvi set i onda su se serijom servisa Brazilca Dvoranena oni odvojili na jedno šest, sedam poena i tu je zapravo već psihološki bio mali udarac za nas. Karakterno smo se vratili u trećem setu, stvarno dobro odradili, bio je poen za poen. Previše grešaka na prijemu servisa, možda kod obje ekipe, ali kod nas je to presudilo. Ništa, nadam se da ćemo ovo iskoristiti za Hrvatsko prvenstvo, odnosno već sada u Kupu u Zadru, idemo pobijediti i osigurati nastup dalje. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)