Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
11:55 pm

VELIKI USPJEH Zdravko Jadrijev, ultramaratonac Marjana, postavio novi hrvatski rekord

Piše M.K.

Na ultramaratonskoj utrci u trčanju na 6 sati održanoj u subotu u Zagrebu Zdravko Jadrijev, ultramaratonac splitskog Maraton kluba Marjan, postavio je novi hrvatski rekord istrčavši za 6 sati ukupno 80 km i 506 metara čime je prethodni rekord Alena Imširovića (72,2 km) popravio za više od 8 km. 

I u ženskoj konkurenciji Silvija Šimunović iz AK Sljeme postavila je novi državni rekord istrčavši 77,35 km. Trčalo se na kružnoj stazi dužine 1400 m i to po tartanu stadiona Mladost te okolnim terenima.  

Inače, Zdravko Jadrijev je ove godine na Europskom prvenstvu u trčanju na 24 h održanom u rujnu u Veroni postavio novi hrvatski rekord koji sad iznosi 255 km i 478 m, a od prošle godine vlasnik je hrvatskog rekorda u trčanju na 12 sati – 146,390 m.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)