Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
7:33 pm

Mourinho: Zaslužio sam isključenje

Roma je u 15. kolu Serie A na svom Olimpicu odigrala 1:1 protiv Torina. Goste je u vodstvo doveo Karol Linetty u 55. minuti. U dramatičnoj završnici, prvo je Jose Mourinho dobio crveni karton u 89. minuti, da bi u drugoj minuti sudačke nadoknade Romin Andrea Belotti promašio penal. Nemanja Matić je u četvrtoj minuti sudačke nadoknade ipak spasio bod ‘vučici’.  Nikola Vlašić je odigrao cijeli susret za momčad Ivana Jurića. Susret je nakon utakmice prokomentirao ‘special one’.

– Zaslužio sam isključenje zbog onoga što sam rekao sucu Antoniu Rapuanu. Nakon utakmice sam mu se ispričao, ali ne želim govoriti o njegovoj izvedbi i utjecaju na razvoj igre. Mi smo do 70. minute igrali očajno. Ulaskom Paula Dybale smo u zadnjih 20 minuta stvorili više šansi nego u posljednjih pet utakmica. Tko zna koliko bismo više bodova imali u zadnjih šest utakmica da se Dybala nije ozljedio. Postoji nekoliko momčadi koje imaju 20 podjednakih igrača, ali mi nismo među njima. Ova pauza će dobro doći nekim igračima da preispitaju svoju igru – zaključio je kontroverzni Portugalac.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)