Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
1:13 am

Arteta: Uživam u pogledu na tablicu

Arsenal je u 14. kolu engleske Premierlige upisao i 12. pobjedu. ‘Topnici’ su na gostovanju kod Wolvesa slavili 2:0. Dvostruki strijelac za goste je bio Martin Odegaard. Norvežanin je zabio u 55. i 75. minuti. Ovom pobjedom je Arsenal pobjegao ‘građanima’ na pet bodova. Zbog toga je iznimno zadovoljan poslije pobjede svoje momčadi bio trener ‘topnika’ Mikael Arteta.

– Nitko nije očekivao da ćemo biti prvi, tako da zaista uživam u pogledu na tablicu. Žao mi je što je stanka došla u ovom trenutku, budući da smo u sjajnoj formi i atmosfera u svlačionici je odlična. Igrači se sada okreću Svjetskom prvenstvu, svakome igraču je privilegija predstavljati svoju državu na Mundijalu. Ja ću za to vrijeme proanalizirati naše posljednje utakmice, tako da budemo spremni za sve ono što dolazi poslije Svjetskog prvenstva – izjavio je trener Arsenala Mikael Arteta.

 

  

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)