Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
1:14 am

Mourinho: Jedan igrač nas je izdao

Roma je u 14. kolu Serie A odigrala 1:1 na gostovanju kod Sassuola. ‘Vučicu’ je u vodstvo doveo Tammy Abraham pogotkom u 80. minuti, ali je bod domaćinima spasio Andrea Pinamonti pet minuta poslije. 

Nakon utakmice je miješanih emocija bio trener Rome Jose Mourinho.

– Nisam toliko nezadovoljan rezultatom, bod u gostima je uvijek dobar protiv jake momčadi, a to Sassuolo svakako jest. Dobro smo igrali, htjeli smo pobijediti i bili smo blizu, no trud cijele momčadi je  izdao jedan igrač koji je igrao s neprofesionalnim stavom. Ja sam kriv, ja sam ga odabrao među 16 igrača koji su igrali ovu utakmicu, ali vam neću reći o kome se radi. Abraham je danas igrao sjajno, ne sudim nikada igrača po tome  je li zabio gol ili pogodio stativu. Kad bi svaku utakmicu igrao kao danas, bio bi među najboljim napadačima svijeta. Slijedi nam meč protiv Torina, volio bi da period prije stanke zaključimo s tri boda – izjavio je kontroverzni Portugalac.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)