Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
12:44 pm

DOMOVINSKI POKRET Imotski će dobiti novo pomoćno nogometno igralište

Piše P. I.

Iz Domovinskog pokreta poručuju kako su s partnerskom NL Imotski, koju u Skupštini SD županije predvodi Ivica Kukavica, uspjeli u prijedlog proračuna za 2023. uvrstiti izgradnju novih sportskih objekata u Imotskom i Vrgorcu. 

‘Tako bi Imotski u narednom razdoblju trebao dobiti novo travnato nogometno igralište. Naime, zbog velikog broja djece, svih uzrasta, koja treniraju nogomet u Imotskom, kapaciteti Gospina doca odavno su nedostatni. 

Mladi nogometaši na treninge odlaze u Proložac pa se izgradnja novog, pomoćnog, igrališta nametnula sama po sebi. Vrgorčani bi trebali dobiti nove teniske terene što će svakako pridonijeti razvoju ovog športa u gradu pod Matokitom. 

Razvoj športske infrastrukture jedan je od prioriteta djelovanja nacionalno-suverenističke koalicije na svim nivoima. Naši vijećnici trudit će se i nadalje potaknuti ulaganja u obnovu i izgradnju športskih objekata i infrastrukture’, objavili su iz Domovinskog pokreta.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)