Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
4:55 pm

Guardiola: Imam ogromno poštovanje prema Leipzigu

Manchester City će se u veljači sučeliti s RB Leipzigom u nokaut fazi Lige prvaka. Na presici prije utakmice Carabao kupa, Pep Guardiola vratio se na tu temu.

– Vidjet ćemo što će se dogoditi u veljači. Imam ogromno poštovanje prema Leipzigu, prema onome što su napravili u njemačkom nogometu, u Europi, ali i u posljednje vrijeme. To je mlada ekipa s jasnom filozofijom. Žele igrati na određeni način. Imaju odličnog trenera, imao sam iskustvo protiv njega kad sam igrao protiv M’Gladbacha. Mi smo u Ligi prvaka, u osmini finala. Sve momčadi su stvarno jake u ovoj fazi. Nakon Svjetskog prvenstva i nakon ponovnog pokretanja vidjet ćemo kako ćemo se osjećati. Da igramo utakmicu za par dana, imao bih jasnu ideju kako će ti susreti izgledati, no do veljače se toliko toga može dogoditi – zaključio je Pep Guardiola.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)