Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
10:57 am

Emery: Trebao mi je novi izazov

Unai Emery je na klupi Aston Ville debitirao pobjedom protiv Manchester Uniteda na Villa parku 3:1. Bivši trener Villarreala je progovorio o neočekivanom  napuštanju ‘žute podmornice’ , budući da je imao ugovor do lipnja 2023.

– Bio sam vrlo sretan u Villarrealu, s kojim sam osvojio Europsku ligu, ali morao sam pronaći novi profesionalni izazov. Ja uvijek kada postignem cilj, želim ići korak dalje. Razgovarao sam izravno s predsjednikom kluba Nassifom Sawinsom. Pričao mi je o svojim ambicijama za Aston Villu, povijesti kluba. onoga što želi izgraditi. Razmatranje mene kao trenera. Dijelim njegov entuzijazam i mislim da možemo izgraditi tim za povratak u Europu. Zato sam prihvatio izazov koji mi je Aston Villa dala – izjavio je Emery koji se i osvrnuo na svoje prethodni angažman u Engleskoj.

– Ovu misiju u Aston Villi shvaćam kao izazov, a ne kao osvetu zbog mog vremena u Arsenalu. Ali smatram da sam nakon iskustva s ‘topnicima’ sada bolje opremljen za Premierligu – zaključio je novi trener Aston Ville.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)