Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
11:42 am

BrewDog pokrenuo kampanju protiv Svjetskog prvenstva u Kataru

BrewDog, proizvođač craft piva iz Škotske, je pokrenuo kampanju protiv Svjetskog prvenstva u Kataru. Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti.

 – Da, dobro ste pročitali. Ovo nije Svjetsko prvenstvo. To je Svjetski F*Cup. Nogomet se vukao kroz blato prije nego što je šutnuta ijedna lopta. Budimo iskreni, Katar je Svjetsko prvenstvo osvojio podmićivanjem. U industrijskim razmjerima.

Nogomet je namijenjen svima. Ali u Kataru je homoseksualnost protuzakonita, bičevanje je prihvaćeni oblik kažnjavanja i u redu je da 6500 radnika umre gradeći vaš stadion. Zato krećemo i stavljamo naš novac tamo gdje treba. Sav profit od našeg Lost Lagera prodanog tijekom turnira ide za borbu protiv kršenja ljudskih prava.

Ponosni smo što smo mi BrewDog  anti – sponzori Svjetskog F*Cupa. Da budemo jasni, mi volimo nogomet, samo ne volimo korupciju, zlostavljanje i smrt. Zato nam se pridružite. Slavimo igrače, navijače i slobodu govora i narugajmo se svima koji misle da Svjetsko prvenstvo u Kataru ima smisla – poručili su iz BrewDoga. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)